klein bedrijf Alkmaar

Klein bedrijf Alkmaar

DOE GRATIS MEE en maak het een succes-klein bedrijf Alkmaar- is een digitaal netwerk bedoeld om de diensten en producten van kleine ondernemers, ZZP´ers en particuliere huisvlijt* ,  GRATIS lokaal aan te bieden in de gemeente Alkmaar aan bezoekers die graag worden verwend met acties, evenementen en korting.

Lokale aanbieders

Lokale aanbieders kunnen lid worden, zonder kosten en zonder verplichtingen.Wil je wat verkopen wat jezelf maakt of inkoopt of wil je een dienst aanbieden, wees welkom en communiceer hier je promoties,aanbiedingen.
Er zijn absoluut geen kosten aan verbonden (nu niet en nooit niet), deze groep is uit idealistische overwegingen gestart.Ondernemen is leuk, heel klein,klein of iets groter, doe mee en pik een centje of een voordeeltje mee.

Bezoekers

Leer de lokale ondernemingen kennen en doe je voordeel met de acties, kortingsbonnen en aankondigingen van evenementen. Veel plezier.

 Info/voorwaarden/FAQ Visuele uitleg gebruik
    
Ondernemers info  Categorieën
   
 
  

* particulieren die regelmatig producten of diensten aanbieden. Geen éénmalige verkoop. Wel huisvlijt, kunstenaars, reparateurs, schoonmakers e.d.

 

Met groet, de beheerder, Rob Petrie

 

 

 

 

 

 

EasyCloudComputing.nl